Otto Erik Mauritz Thuneberg, 1798 – 1863
Johanna Sofia 7.2.1805 – 24.6.1857
Hauta numero 49Otto E. M. Thunebergin ja Johanna Sofian os. Grönlundin haudalla kummallakin on oma, ns. turkulaista mallia oleva laakakivi. Turkulainen malli on yläpäästään pyöreä, alaosassa on tasopinnassa kreikkalainen risti.

Otto E. M. Thuneberg oli kauppias. Alunperin hän oli Lundahlin puotipoika, mutta perusti myöhemmin oman liikkeen Kauppakadun ja Läntisenkadun (Näsilinnankatu) kulmaan. Paikka oli kaupungin läntisin asuttu kohta, sillä siitä alkoivat kaupunkilaisten viljelykset.

Otto Thuneberg meni naimisiin Johanna Sofia Grönlundin kanssa. Johanna Sofian isä, Henrik Grönlund, oli Tammerforsin kartanon lampuodin (vuokraviljelijän) poika, kauppias, maanomistaja ja aivan ilmeisen taitava liikemies.

Hän toimi raatimiehenä, kaupungin vanhimpana ja kirkkoväärttinä (rahastonhoitajana), ja oli kaupungissa lähes kaikessa mukana.

Finlaysonin halutessa kosken yläjuoksun länsirannan tehtaansa paikaksi, osoittautui että lähes kaikki maat olivat Grönlundin omistuksessa tai hallinnassa. Grönlund luopui niistä pitkän taiston jälkeen varsin hyvään hintaan.

Henrik Grönlund antoi nuorelleparille asuttavaksi Kaarilan kartanon, jonka isännät siitä lähtien olivat pitkään Otto nimisiä. Tyttärien kautta perintönä päätyi Thunebergien sukuun Kaarilan ja Raholan kartanot, Kohman, Vaakkolan ja Provastin tilat, jonka maat ulottuivat kaupungin rajaan. Epilä siirtyi Thunebergille 1908. Käytännössä Thuneberg omisti siten koko Pispalan.Hautamuistomerkeissä on tekstit:
Här hvilar
Handlanden
Otto Erik Mauritz
Thuneberg
Född 1798 – dödd 1863

Här hvilar
Handl. O. E. M. Thunbergs
Maka
Johanna Sofia
Född Grönlund 7.2.1805
Dödd 24.6.1857